Danish English Pral

Grafisk arbejde som jeg synes er værd at prale af ;)

Animation by dtp2maz De fleste af billederne her er kopibeskyttede. Så man kan ikke bare kopiere og bruge dem. - Gør dog ikke noget hvis det kun er til private formål! ;)


Den lille gravemand til højre var her i lang tid medens jeg spekulerede over hvad jeg ville bruge denne side til. Han kan få lov at blive. Jeg lavede ham som et experiment med .gif animation. Ideen er hugget fra internettet et sted. Standard billedikonen stammer fra Windows og den lille mand er 27 håndtegnede billeder.


Den nemme måde at få dine vinger! - Print dette Mile High Diplom. Udfyld og hæng det op på væggen i glas og ramme!

Erhh... Jeg vil naturligvis ikke opfordre til dokumentfalsk! - I bør retligen kvalificere jer først!

Mile High Diploma

Polycount Smilies. Et sæt af ikoner lavet til internet messageboard brug.

Polyblob

Huse som ikke kan fotograferes. Novasol A/S er et feriehus udlejningsfirma med huse i Danmark og det meste af Europa. Novasol's katalog og hjemmeside har sædvanligvis fotografier af husene, men ind imellem skal der bruges et billede af et hus som ikke er bygget endnu, eller er under istandsættelse.

Tegningerne her er eksempler på den slags.

Click to see the Pictures

Julekort 2001. Udført for Roth Scandinavia, men det blev aldrig trykt. Vægge og gulve er lavet med 3D Studio Max som en 3D scene. Figurerne er 'gammeldags' 2D malearbejde lavet i Photoshop. Flere sprogversioner var planlagt. Den engelske og danske er vist her.

Click to see the Pictures

Gulvvarme, romantik og forskelligt andet. Et lille galleri med exempler på illustrationer og dtp-arbejde gjordt for Lintech A/S, et firma som jeg har arbejdet for i mange år. Lintech er siden blevet en del af Roth GmbH og har skiftet navn til Roth Scandinavia. Click to see the Pictures

Cocom A/S Julekort 1997 & 98.

Jeg lavede dem før Cisco købte firmaet for at halvt nationalprodukt.. hmm.

Click to see the Pictures

Panda Klubben er navnet på et børneblad som udgives af WWF Verdensnaturfonden i København. Jeg lavede freelance arbejde for WWF i en årrække, alle slags tryksager.

Børnebladet tog jeg mig af. Jeg lavede layout, dtp og produktion, og jeg tegnede en illustration hvis jeg manglede en. Det var skægt hvis jeg må have lov at sige det. Her er et par opslag fra bladet, lavet i 1994-97.

Click to see the Pictures

Pragtfuld gammel flyvemaskine! Logo som jeg lavede for Bohnstedt Petersen A/S, i 1984 eller deromkring. Firmaet sponserede vedligeholdelse og drift af en DC3. Flyet flyver stadig! - DC3 Vennerne er en forening som sørger for det.

Det originale logo var sort/hvidt.

Click to see the Pictures

Hackenbush poster, lavet for Caféen af samme navn. Den rigtige plakat er højere. Der er et stort tomt stykke beregnet til menu- og arrangementslister. Click to see the Picture

Illustration for CamDan as, som viser det problem som moderne CNC kontrol software tilsigter at løse. Tegningen belv forstørret til fuld vægstørrelse på en udstilling om CAD/CAM teknologi i 1988. Click to see the Picture

Homonaticum. Roman af den danske forfatter Arne Meander. Dette er forsiden.

Det er en god bog synes jeg. Scenen forestiller 'Landingen på Tellus' fra historien.

Jeg har ikke det originale billede mere, så dette er et scan af bogen, den har jeg da.

Click to see the Picture

Bogomslag for en Science Fiction serie af Arne Meander. Det er meningen at billedet skal folde om på bagsiden af bogen, derfor den underlige komposition. Begge er airbrush med en del penselarbejde og tempera. Lavet for læænge siden, 1981. Omslagene blev lavet inden forfatteren begyndte at skrive, for at være en inspiration til hans arbejde. Click to see the Picture Click to see the Picture

Bogomslag for den danske oversættelse af Bulwer Lytton's roman 'Den kommende Race'

Jeg malede en af hovedaktørerne fra bogen, Zee (Jeg tror nok det var hende, hehe) under landing med det flyvegrej der er beskrevet i historien, og forhåbentlig også så yndig som hun er beskrevet.

Billedet er en scanning af den temmeligt slidte kopi jeg har af bogen, så kvaliteten er forringet lidt af moiré fra rasteret.

Click to see the Picture

Et set af 5 slides til brug for et foredrag om uddannelse i Flyvevåbenet.

Fra 1977! Kors i knolden! det er noget gammelt noget! - Men de er stadig sjove, selv om humoren er lidt 'Luftvåben' specifik.

Click to see the Pictures

F.O.D. Posters. Foreign Object Damage, eller skader forårsget af fremmedlegemer i jetmotorer, er både dyrt og farligt.

Så, der vil altid komme nye F.O.D. postere i alverdens flyvevåben'er og civile luftfartsselskaber. Jeg var på holdet engang, så jeg lavde også nogle.

Click to see the Pictures

* * *